Gezin fotoshoot


Gezin fotoshoots voor Eeuwige Liefde

Een gezin is waar liefde begint en nooit ophoudt te groeien. Het zijn de momenten die we samen delen, de vreugde die we ervaren en de band die ons verenigt. Wat is een betere manier om deze kostbare momenten vast te leggen dan met een gezin fotoshoot?

Waarom een Gezin fotoshoot?

Een gezin fotoshoot is een viering van jullie liefde, geluk en verbondenheid als gezin. Het is een gelegenheid om samen te komen en te genieten van quality time, terwijl jullie professioneel vastgelegd worden in jullie meest authentieke momenten.

Wat Kun je Verwachten?

Een gezin fotoshoot is een ontspannen en plezierige ervaring voor het hele gezin. We vinden een prachtige locatie die bij jullie past, of het nu in de natuur, in jullie huis, in de studio of op een andere speciale plek is. De fotosessie is informeel en moedigt interactie en speelsheid aan, zodat we de echte persoonlijkheden van jullie gezinsleden kunnen vastleggen.

Verschillende Stijlen voor Gezin fotoshoots

Natuurlijk en Spontaan

We vangen jullie gezin in spontane momenten, lachend, knuffelend en plezier makend.

Poseren en Componeren

We kunnen ook prachtige geposeerde portretten in de studio maken die de liefde en verbondenheid van jullie gezin benadrukken.

Lifestyle Fotografie

Lifestyle fotografie toont jullie gezin in zijn natuurlijke omgeving, zoals thuis, waardoor een authentiek beeld ontstaat van jullie dagelijkse leven.

Een Geschenk voor de Toekomst

Of het nu gaat om een speciale gelegenheid, een jaarlijkse traditie of gewoon een dag om samen te zijn, een gezin fotoshoot is een prachtige manier om jullie liefde te vieren en vast te leggen.

Ik kijk ernaar uit om samen te werken om jullie gezin op zijn best vast te leggen. Neem contact met mij op om een gezin fotoshoot te plannen en voor meer informatie over mijn diensten.


Kledingkeuze speelt een belangrijke rol in het slagen van een fotoshoot. 

Het juiste kledingadvies kan ervoor zorgen dat de foto's er prachtig uitzien en dat jullie persoonlijkheden en de sfeer van de fotoshoot goed tot hun recht komen. Hier zijn enkele algemene tips voor kledingadvies voor een fotoshoot, afhankelijk van het gewenste resultaat:

Coördineer kleuren, vermijd matchende outfits: 

Het is een goed idee om de kleuren van de kleding van de gezinsleden op elkaar af te stemmen zonder dat iedereen exact hetzelfde draagt. Kies een kleurenpalet dat goed bij elkaar past en bij de omgeving of het thema van de fotoshoot.

Vermijd felle patronen en logo's: 

Kleding met drukke patronen, felle kleuren en opvallende logo's kunnen afleiden van de hoofdpersonen in de foto's. Kies liever voor effen kleuren of subtiele prints.

 Comfort is belangrijk: 

Zorg ervoor dat jullie je comfortabel voelen in de gekozen kleding, vooral als de fotoshoot lang duurt. Dit zal jullie helpen ontspannen en natuurlijk op de foto's overkomen.

Overweeg de locatie en het seizoen: 

Pas je kleding aan op de locatie en het seizoen van de fotoshoot. In de winter kunnen laagjes en warme kleding nuttig zijn, terwijl lichte en luchtige kleding beter werkt voor zomerse buiten fotoshoots.

Wees jezelf: 

Het belangrijkste is dat jullie jezelf blijven en kleding dragen waarin jullie je zelfverzekerd en gelukkig voelen. Dit zal ervoor zorgen dat jullie natuurlijk overkomen op de foto's.


INVESTERING

De prijzen zijn exclusief reiskosten vanaf 20 km en eventuele parkeerkosten, De reiskosten bedragen vanaf 20 km € 0,30 per km vanaf postcode 7423 HV


Portret, Gezin&Familie

WAT IS INCLUSIEF?
                             • Shoot van 1 tot 1,5 uur in de studio of op een (buiten) locatie.
                      • 8 digitale fotobestanden, in hoge resolutie.
•  Tot 5 personen. €10,- pp extra
• professioneel bewerkt
• Mogelijkheid tot nabestelling van meer foto's

€ 195,-

Incl BTW, excl reiskosten

Extra digitaal bestand €12.50 per stuk


Bij het boeken van een fotoshoot ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.Bekijk meer op instagram;