BABY FOTOSHOOT
Het Vangen van de Onschuld en Groei van Jullie Kleintje

Babyfotografie is de kunst van het vangen van de onschuldige schoonheid en de unieke persoonlijkheid van jullie baby. In de eerste paar maanden veranderen baby's snel, en het is prachtig om deze kostbare momenten vast te leggen voordat ze voorbij zijn.

Schoonheid in eenvoud, geen poses of felle achtergronden. Maar simpele, natuurlijke baby foto's.

Het Juiste Moment voor Babyfoto's

De beste tijd voor babyfoto's is tussen de 7-9 maanden van het leven van jullie baby. In deze periode zijn baby's meestal erg knuffelig en kunnen zelf zitten maar (meestal) nog niet zelfstandig lopen. De foto's worden gemaakt in de studio.


Herinneringen voor het Leven

Babyfoto's zijn meer dan alleen afbeeldingen; ze zijn een schat aan herinneringen die een leven lang meegaan. Ze vangen de vreugde van de eerste lach, de nieuwsgierigheid van de ontdekkingsreiziger en de tederheid van de familieband.

Als professionele babyfotograaf begrijp ik het belang van het creëren van een comfortabele en veilige omgeving voor jullie baby. Ik kijk ernaar uit om samen te werken om de onschuld en groei van jullie kleintje vast te leggen en deze kostbare momenten te transformeren in blijvende herinneringen.

Neem gerust contact met mij op om meer te weten te komen over babyfotografie of om een fotosessie te plannen. Samen kunnen we werken aan het creëren van foto's die de bijzondere periode van jullie baby's leven weerspiegelen.INVESTERING

Baby fotoshoot 

WAT IS INCLUSIEF?
                 • Shoot van ongeveer 1 uur in de studio   
• 8 digitale foto’s, in hoge resolutie.
• professioneel bewerkt.
• Mogelijkheid tot nabestelling van meer foto's.

€ 135,-

Incl BTW, excl reiskosten

Extra digitaal bestand €12.50 per stuk

Bij het boeken van een fotoshoot ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.Bekijk meer op instagram;