Wanneer kun je het beste een newborn sessie boeken 

De beste tijd om een pasgeboren baby te fotograferen is wanneer ze minder dan twee weken oud zijn, na twee weken vinden de meeste baby's het minder fijn om geposeerd te worden. Je mag op elk moment tijdens je zwangerschap contact met mij opnemen om een voorlopige boeking te doen. Een paar dagen na je bevalling maken we een vaste afspraak.


Waar vind de fotosessie plaats 

De fotosessie zal bij jullie thuis plaats vinden. Ik werk met 100% natuurlijk (dag)licht. Rust en veiligheid is daarbij erg belangrijk. Het kindje geeft het tempo aan.


Hoe lang duurt de fotosessie

Ongeveer 2 - 3 uur. Zodat we in alle rust door de fotoshoot kunnen gaan. En er ook genoeg tijd voor voeding , verschonen en knuffels.


Na de fotosessie

Na ongeveer 2 weken zijn de foto's klaar. Je ontvangt van mij een mail met een wachtwoord. Hiermee kom je op je online gallery. Hier kunnen jullie zelf de foto's uitkiezen die jullie in hoge resolutie op USB ontvangen.


Investering 

€135,00

*  Newborn fotosessie bij jullie thuis.

* Het selecteren en bewerken van de foto's.

* Foto gallery.

* 10 hoge resolutie fotobestanden op USB.

* Extra foto bestanden €4,25 per stuk.


De prijzen zijn exclusief reiskosten vanaf 20 km en eventuele parkeerkosten,
De reiskosten bedragen vanaf 20 km € 0,30 per km vanaf postcode 7423 HV

Na de fotoshoot ontvang je een factuur na de shoot. Deze moet voldaan zijn voor levering van de foto’s.
m.u.v. een Kadobon, deze dient volledig vooraf betaald te worden.


Voorwaarden 

M-Dfotografie behoudt zich het recht voor om een foto te gebruiken in welke vorm dan ook, zoals, website, M-Dfotografiefacebook pagina en het auteursrecht. Wilt je niet dat er foto's op het internet komen kun je dit voor of tijdens de shoot aangeven. Alle afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door M-Dfotografie, zelfs die u koopt. Kopiëren, scannen of het weergeven van afbeeldingen is strikt verboden. Print-screening beelden van deze website is ook tegen de wet. Alle overtreders zal dienovereenkomstig worden vervolgd. Prijzen zijn onderhevig aan verandering zonder kennisgeving en zijn niet onderhandelbaar. Prijzen zijn gegarandeerd gedurende 30 dagen na de sessie. Als gevolg van de aangepaste karakter van fotografische producten, zal geen terugbetaling worden uitgegeven. Door het inhuren van M-Dfotografie, gaat u akkoord met deze voorwaarden.


Wauw. Prachtige newborn foto's van onze inmiddels 8 maanden oude dochter Lola. 

Alle geduld van de wereld had Marianne voor onze dochter die er niet heel veel zin in had. 

Mogen er veel nog van leren! Kortom...een echte aanrader!!


Prachtige foto's gemaakt van ons pasgeboren zoontje. 

Ideaal dat er de tijd word genomen voor de fles en het verschonen. 

Ook de USB stick waar je de foto's op krijgt is super leuk!